Wie ben ik?

15
Feesten gegeven
24
Verschillende cocktails en mocktails

Ik ben Daan

Ik ben Daan Lauwers ik ben op dit moment 16 jaar oud en ik studeer marketing en evenementen op de opleiding de Rooi pannen in Tilburg. Mijn hobby is om op alle gelegenheden cokctails en mocktails te maken en daar mijn passie in te stoppen.

Veel gestelde vragen

Kan ik ook zelf een cocktail/mocktail samenstellen?

Ja dit is mogelijk. Als u zelf een cocktail/mocktail wil samenstellen of u kent een hele lekkere ander cocktail/mocktail. Laat het weten en ik ga het regelen!

Hoe gaat het process in zijn werk?

Eerst kies je 7 cocktails of mocktails van het menu (mixen mag ook). Dan neemt u met mij contact op en bespreken we samen verder wat de prijs is, waar u het feest wil, wannneer en alle andere details die nodig zijn.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Na dat we samen een prijs hebben afgesproken kunt u mij na het feest betalen.

Moet ik zelf een bar regelen of neem je die een mee?

Dat is volledig aan u. Ik heb zelf een bar dus mocht u geen geschikte plek hebben kan ik er eentje mee nemen. Mocht u wel een bar hebben dan neem ik al mijn spullen mij en kom ik de heerlijke cocktails/mocktails maken.